RitterDal XXL

De grote grasplaat met ronde structuur


De grasplaat met groot formaat voor parkings, ...

De grasplaat voor parkings, groene zones,…

De RitterDal XXL wordt niet meer verdeeld, vind hier ons gamma met grasplaten terug.

De RitterDal XXL is een grasplaat met een groot formaat die een bijzonder snelle en economische plaatsing met de hand toelaat. Zijn formaat en de half gesloten bodem verzekeren een zeer goede stabiliteit. Het ontwerp van de plaat met zijn ronde openingen is speciaal aangepast voor manoeuvres van voertuigen bij het parkeren.

Zijn groot formaat en zijn exclusief vergrendelingssysteem bieden een uitzonderlijke snelle en eenvoudige plaatsing aan, waardoor de plaat vooral aanbevolen wordt voor de realisatie van grote parkings of lange berijdbare paden.

 

 

 

Plaatsing van de Ritterdal XXL

Uiterst snelle plaatsing – 140 m²/uur/man:

het ingenieuze montagesysteem van de grasplaat met groot formaat maakt een eenvoudige en snelle plaatsing al staand mogelijk. Het in elkaar grijpen van de platen gebeurt halfsteens voor een betere stabiliteit. De uitzettingen worden beheerst door de semi-vaste verbindingen.

 

Bestendigheid van de Ritterdal XXL

Zeer bestendig tegen bandbewegingen:

de ronde structuur is uniek en exclusief. Het is speciaal ontwikkeld om maximale weerstand te bieden wanneer u de wielen ter plaatse draait of als u te abrupt remt.

 

Markeerdoppen voor de Ritterdal XXL

Markeerdoppen:

dit is het ideale accessoire om uw parkeerplaatsen of verschillende gangpaden af te bakenen zoals u wenst. De witte markeerdoppen kunnen verwijdert worden, en eens geplaatst blijven de markeerdoppen goed op plaats zitten.

 

De ecologische grasplaat

Ecologisch en milieuvriendelijk:

stop het betonneren….. Regenwater moet de grond in en ook ter plaatsen kunnen verdampen. Gras absorbeert CO2 en zet het om in zuurstof. Bovendien zijn de platen vervaardigd uit gerecycleerd HD-PE, het sterkste en meest duurzame materiaal zonder schadelijke stoffen.

 

De grasplaat, groot formaat

Robuust en duurzaam:

ondanks het gewicht van 3,8 kg/stuk ondersteunt de RitterDal XXL auto’s of vrachtwagens, de platen zijn bestand tegen belastingen ≤ 280 t/m². Ze genieten van een Becetel-testrapport en beantwoorden aan de technische vereisten van het PTV 828 (gebruikersklasse B).

 

De grasplaat, groot formaat

Esthetisch:

zijn fijne structuur met brede ronde openingen laat toe dat het gras zich gemakkelijk kan ontwikkelen. De voldoende open bodem zorgt voor een betere beworteling in de fundering zonder dat de wortels rotten.

Video: plaatsing van de RitterDal XXL


De grote grasplaat met ronde structuur

Toepassingen

  • PARKINGS
  • GROENE ZONES
  • OPRITTEN
  • BRANDWEERWEGEN
  • CAMPINGS
  • HELIPORTS
  • OEVERS
De grasplaat met groot formaat voor parkings, ...
De grasplaat met groot formaat voor parkings, ...

Kenmerken:

Maten:

± 115 x 59 cm


Oppervlakte:

± 0,68 m²


Dikte:

± 4 cm


Gewicht:

± 3,8 kg/plaat


Materiaal:

hergebruikt HD-PE


Kleur:

zwart


Weerstand lege plaat:

≤ 280 t/m²


Pallet:

68 m² [100 platen]

Technische fiche RitterDal xxl Lees het online Download

Ontdek ook onze andere Geotechnische producten: