MatGeco la division géotechnique du groupe insulco

Ons bedrijf


insulco produceert en verdeeld al meer dan 50 jaar akoestische, thermische en geotechnische producten. Wij zijn voortdurend op zoek naar innovatieve producten om professionelen de beste oplossingen te kunnen aanbieden voor het uitvoeren van hun projecten.

MatGeco, de geotechnische divisie van de insulco groep

MatGeco is al meer dan 30 jaar dé specialist in geotechnische oplossingen. Het avontuur begon met de exclusieve verkoop van de Fibertex niet-geweven geotextielen, alvorens een volledig gamma van innovatieve oplossingen te creëren voor het stabiliseren, versterken of draineren van bodems.

Het gamma omvat oplossingen voor: parkings om gras of grind te stabiliseren, versterking van wegen, drainage van funderingen, groendaken, bescherming tegen erosie en beplantingen.

Of het nu telefonisch is of in de ruime en gezellige gebouwen, een dynamisch team staat ten dienste van de professioneel om hulp en technisch advies te bieden. Een toonzaal laat vakmannen ook toe de kwaliteit van de door MatGeco aangeboden producten te beoordelen.

Onze toonzaal

Op zoek naar informatie over onze producten? Wij ontvangen u in een warme omgeving om u te adviseren over onze oplossingen in onze showroom, van maandag tot vrijdag (van 7u30 tot 12u00 uur en van 13u00 tot 17u00 uur). Bovendien kunnen er ook informatiebijeenkomsten worden georganiseerd in onze vergaderzaal.

Een 24/48u leveringsservice

Een snelle en efficiënte leveringsservice in de kortst mogelijke termijn rechtstreeks in uw magazijnen of onmiddellijk op de werf. Elke bestelling die voor de middag geplaatst wordt zal dezelfde dag nog behandeld worden en laat toe dat u de volgende dag of uiterlijk de dag erna zal worden aangeleverd. Bestellingen die aan het einde van de dag worden geplaatst, zullen vanaf de volgende ochtend worden behandeld.

Een vraag over transport? Een specifieke behoefte? Neem contact op met ons logistiek team op het e-mailadres: info@insulco.be.

Een grote voorraad

Met bijna 250.000 m² aan producten op voorraad bent u verzekerd de materialen die u nodig heeft in voldoende hoeveelheden terug te vinden. Dit laat u toe de goederen in Nijvel te komen ophalen op het moment dat het u het beste uitkomt.

Een breed gamma aan producten

Het MatGeco gamma beantwoordt aan de behoeften van vele situaties: funderings- of groendak drainage, stabilisatie van parkings, geotextielen, enz. Talrijke oplossingen zijn beschikbaar voor de uitvoering van uw bouwprojecten, openbare werken, landschapsarchitectuur, enz.

De divisie ” insulation products” van insulco richt zich op oplossingen voor thermische en akoestische isolatie (meer info op: www.insulco.be).

Een centrale ligging

Gelegen in Nijvel, vlakbij de E19, ligt het MatGeco magazijn op ongeveer 20 minuten ten zuiden van Brussel en biedt u een strategische en centrale ligging aan in België.