Geotechnische producten


Grasplaten

MatGeco stelt u zijn gamma met synthetische grasplaten in gerecycleerd plastic (HD-PE, PP copo, PVC) voor die bestemd zijn om het gazon berijdbaar te maken. Parkeerplaatsen, wegen, groene zones, brandweerwegen, er bestaat een technische oplossing voor elk type groenvoorziening.


Grindplaten

MatGeco stelt u zijn gamma met platen voor om grind te stabiliseren. Opritten, parkings, paden, fietspaden, wegen, voor elk project hebben wij een oplossing.


Andere vloerplaten


Drainage opplossingen

MatGeco stelt u zijn volledig gamma met drainagemembranen voor die toelaten een aangepaste oplossing te bieden voor elke situatie. Of het nu gaat om drainage van terrassen, ondergrondse muren, funderingen, onder bestrating, op platte daken of in kelders, wij hebben de oplossing die het beste past bij uw behoeften.


Groendaken

Groendaken komen steeds vaker voor, van eenvoudige tuinhuisjes over industriële hallen, tot kantoor- en appartementsgebouwen. Elke werf zal andere behoeften hebben op het gebied van mechanische bescherming, drainage of wateropslag.


Geweven of Niet-geweven geotextielen

Het gamma met niet-geweven (Fibertex, geoNETEX) en geweven (isotex) geotextielen wordt gebruikt op het gebied van grondwerken, wegontwikkeling, funderingsfiltratie of bescherming van de waterdichting. Met zijn vele afmetingen die beschikbaar zijn per referentie, is het zeer eenvoudig om de aangepaste oplossing te vinden voor een werf.


Onkruiddoeken

De Weedtex en BioWeedtex geotextielen voor aanplantingen zijn zeer nuttig voor de realisatie van hellingen en bloemperken, ze laten een beperkt onderhoud toe. Deze doeken, die op de grond worden geplaatst, vertragen het verschijnen van onkruid en laten het regenwater door.


Afvoergoten

SabiDrain is een gamma met afvoergoten in hoge densiteit polyethyleen. Deze afvoergoten zijn licht, zeer sterk en bestand tegen chemische stoffen.
TerrasDrain PP: afvoergoot met sleuf voor een esthetisch drainage van terrassen.


Waterinfiltratie oplossingen

Oplossingen voor de infiltratie van regenwater in de bodem.


Bescherming zwembadliner

Deze bescherming voorkomen dat de zwembadliner scheurt. Ze bedekken de kleine oneffenheden van het metselwerk en zorgen, in het geval van het insulitPool schuim, voor een optimaal comfort aan de voeten.


Accessoires

Ontdek onze accessoires: metalen of kunststof tuinafboordingen om bloemperken te scheiden, wortelweringsscherm, afvoerrooster, grindstop, …