Grasplaten


MatGeco stelt u zijn gamma met synthetische grasplaten in gerecycleerd plastic (HD-PE, PP copo, PVC) voor die bestemd zijn om het gazon berijdbaar te maken. Parkeerplaatsen, wegen, groene zones, brandweerwegen, er bestaat een technische oplossing voor elk type groenvoorziening.Grasplaten, een ecologische oplossing!

Ze laten de natuurlijke infiltratie van regenwater in de bodem toe en zijn verdamping ervan ter plaatse. Ze stimuleren het creëren van meer ecologische zones, en bieden in vergelijking met asfalt of beton een ideaal compromis tussen groene zones en berijdbare zones. Onze grasplaten zijn allemaal vervaardigd uit gerecycleerde materialen en zijn volledig recycleerbaar.

Kwaliteitsvolle grasplaten!

Al onze grasplaten worden geproduceerd in Duitsland. Het concept, het design en de zorgvuldig geselecteerde grondstoffen voor onze platen garanderen u gemoedsrust op zeer lange termijn.

Grasplaten MatGeco

De oplossingen voor professionelen!

Onze grasplaten worden uitsluitend verkocht aan professionelen en hebben heel andere kenmerken dan grasplaten voor het grote publiek.

MatGeco, de referentie in grasplaten sinds meer dan 30 jaar!

RitterDal was de eerste HD-PE grasplaat die op de Belgische markt werd aangeboden. Sindsdien is ons gamma blijven evolueren om u een ruime keuze aan betrouwbare, ecologische en esthetische oplossingen aan te bieden.
Grasplaten MatGeco

 

Ontdek ook onze grindplaten

grindplaten

Nieuwe catalogus
Gras- en Grindplaten