Grasplaten


MatGeco stelt u zijn gamma met grasplaten in HD-PE voor die bestemd zijn om het gazon berijdbaar te maken. Parkeerplaatsen, wegen, groene zones, brandweerwegen, er bestaat een technische oplossing voor elk type groenvoorziening.Grasplaten, een ecologische oplossing!

Ze laten de natuurlijke infiltratie van regenwater in de bodem toe en zijn verdamping ervan ter plaatse. Ze stimuleren het creëren van meer ecologische zones, en bieden in vergelijking met asfalt of beton een ideaal compromis tussen groene zones en berijdbare zones. Onze grasplaten zijn allemaal vervaardigd uit gerecycleerde materialen en zijn volledig recycleerbaar.

Kwaliteitsvolle grasplaten!

Al onze grasplaten worden geproduceerd in Duitsland. Het concept, het design en de zorgvuldig geselecteerde grondstoffen voor onze platen garanderen u gemoedsrust op zeer lange termijn.

Grasplaten MatGeco

De oplossingen voor professionelen!

Onze grasplaten worden uitsluitend verkocht aan professionelen en hebben heel andere kenmerken dan grasplaten voor het grote publiek.

De referentie sinds meer dan 30 jaar!

RitterDal was de eerste HD-PE grasplaat die voorgesteld werd op de Belgische markt. Het blijft DE referentie, zijn oorspronkelijke kenmerken bieden nog steeds een grote betrouwbaarheid en de beste voordelen.
Grasplaten MatGeco

 

Ontdek ook onze grindplaten

grindplaten